Köszöntjük oldalunkon!

Társaságunk húsz éve van jelen a magyarországi rádiókommunikációs szolgáltatók között, és az elmúlt 10 évben már több mint 70 ezer rádióadónk működik különböző távfelügyeleti vállalkozásoknál. Ennek a tapasztalatnak a birtokában most egy másfajta, biztonságot jelentő, akár életmentő alkalmazást fejlesztettünk ki az elesettek, vagy egyszerűen csak egyedülállók részére. Ennek a rádiós segélyhívó rendszernek az „Életmentő gombnyomás” nevet adtuk.

A következő oldalakon szeretnénk kérni leendő felhasználóink segítségét abban, hogy szolgáltatásunkat már annak megindításakor a lehető leginkább a segélykérők igényeihez illeszthessük.

Weblapunk jelenleg még nem kínál szolgáltatást, hanem az érdeklődőkkel – egyúttal véleményüket kérve – szeretné megismertetni a jövőbeni rendszer működését.

Az ÉletmengőGomb magyar fejlesztés és magyar gyártmány a magyar emberekért!

 

Az Életmentőgombnyomás egy olyan jelzőrendszer, ami segít az egyedülállóknak, segítségre szorulóknak bármikor -  csak egy gombnyomás és már figyelnek Önre

Gyors, pontos, megbízható segítség azért, hogy ne érezze soha egyedül magát, tudja, hogy fontos nekünk, a társadalomnak, Önökért terveztük ezt a segélykérő rendszer.

Megvalósulása esetén az Életmentőgomb  rádiófrekvenciás segélykérő rendszer egy nyomógombbal aktiválható készülékként jelenik meg az Ön otthonában. A jelzésátvitelben egyedi fejlesztésű, különleges megoldást alkalmazunk: a jelzés rádióhálón és egy speciális GSM internet szolgáltatói hálón keresztül jut el a szakképzett diszpécserekhez, akik intézkednek a segélyt kérő ellátására

Az Életmentőgomb rendszert azoknak terveztük, akik egyedülállók, vagy felügyelet nélküli idős hozzátartozói vannak, vagy elszigetelten (pl. tanyavilág!) élőknek, hogy ezzel javíthassák életminőségüket, biztonságérzetüket.