Referenciák

Az elmúlt 10 évben 70.000 rádiós végpontnál is több került értékesítésre, ebből pedig jelenleg is mintegy 1.000 segélykérő végpont üzemel különféle távfelügyeleti szolgáltatóknál.

Magyarországon több, mint 40 távfelügyeleti szolgáltató alkalmazza rádiós rendszerünket, számuk folyamatosan nő, hiszen ez a legkorszerűbb eszközrendszer, ezért is választották ennyien cégünket partnerül.

A rádiós rendszer nem csak vagyonvédelmi és segélyhívási funkcióra alkalmas, hanem alkalmazni lehet egyéb, akár egyszerű épületfelügyeleti információtovábbításra is, de különösen alkalmas a nagybiztonsági igényű átjelzések megvalósítására is (pl. pénzintézetek, kiemelt állami objektumok, stb.).

Az internetkapcsolattal kombinált rádiós rendszer saját magyar fejlesztésünk és gyártásunk, hasonló jelenleg nincs a piacon. Ez a megoldás nem csak egy egyszerű internetkapcsolatot takar, hanem egy bonyolult szerverekből álló VPN (Virtual Private Network) hálózatot is, melyet partnerünk, aki szintén egy hazai gyártó üzemeltet és felügyel a hét minden napjának minden 24 órájában.

Nem véletlenül választottak ilyen sokan bennünket partnerüknek, a felelősen gondolkodó távfelügyeletek tudják, hogy nem csak az eszköznek kell kiválónak lennie, de a mögöttes szolgáltatásnak is.

Ezek a termékek Magyarországon a rádiós távfelügyeletek terén piacvezetők. A rendszer megfelelő biztonságot nyújt az adatátvitelben, mert nincs GSM szolgáltatói kiesésből, vagy leállásból adódó jelvesztés, ezért nem csak vagyonvédelmi területen alkalmazható, hanem a kiemelt biztonság miatt életvédelmi területre is kiválóan megfelel.